Voor BSO's en Zorghuizen

Knutselen is één van de oudste hobby’s die er is en tegelijkertijd één van de grootste.

Er verandert veel in knutselland, maar ook in de wensen van kinderen en begeleiders. Leid(st)ers willen meer ontzorgd worden wegens het groeiende takenpakket en missen af en toe de tijd en creativiteit om iets leuks neer te zetten. Kinderen daarentegen willen het liefst elke week nieuwe dingen uitproberen en ontdekken.

Little Creations biedt hiervoor een flexibele oplossing en verzorgt kant-en-klare knutselpakketten.

Hoe werkt dit?

  • Download onze brochure en bekijk onze mogelijkheden
  • Maak een keuze uit de lijst met activiteiten
  • Geef je bestelling aan ons door
  • Wij zorgen ervoor dat de bestelling z.s.m. wordt verzonden

Extra informatie: elke activiteit wordt apart verpakt met een bijbehorende “menukaart” met foto’s en beschrijvingen zodat een ieder zelfstandig aan de slag kan.

Bekijk hier onze brochure met de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@littlecreations.nl of via 06-55818860.

Activiteiten voor kinderopvang en bso | Knutselen bso en kinderopvang

Referenties:

BSO Bijdehand Rotterdam:

"Enige tijd geleden heb ik contact gehad met Dinja van Little Creations aangaande het bedrijf van haar en haar collega Marlies. Na de eerste bestelling waren wij al ontzettend enthousiast. De brochure die je per mail ontvangt is erg duidelijk en het is makkelijk om een bestelling te plaatsen. Alle materialen zijn vaak binnen 1 á 2 werkdagen binnen en je bent klaar om te beginnen. Het materiaal is van zeer goede kwaliteit en de kinderen gaan met veel plezier aan de slag. Ook voor de pedagogisch medewerkers is dit ontzettend fijn. In het huidige tijdperk is een extra ondersteuning erg prettig en stimuleert ook tot nieuwe ideeën en ingevingen."

Thomashuis Delft Centrum:

"Wij waren voor ons Thomashuis Delft Centrum al enige tijd op zoek naar activiteitenpakketten voor 8 tot 10 mensen, waar we als groep lekker mee aan de slag konden gaan. Op de website van Little Creations las ik dat zij ook aan BSO’s leveren dus we hebben snel meer informatie gevraagd, en gekregen, voor levering aan ons Thomashuis. De service, het contact, uitleg over de losse activiteiten i.p.v. boxen was snel, vriendelijk en accuraat. We hebben enthousiast 4 losse activiteiten (x8-10) besteld bij Little Creations. Het werd snel geleverd, de activiteiten zijn keurig netjes per stuk verpakt, en het is dan ook al een kadootje om ieder zijn of haar eigen zakje met spulletjes te geven, waarna ze lekker aan de slag kunnen gaan. We kijken uit naar nieuwe activiteiten en hopen dan snel weer te kunnen bestellen!"