Ons Verhaal

Little Creations is hard op weg om Nederland te veroveren met de nieuwste manier van creatief bezig zijn.

Hoe ontstond ons idee? We kennen het allemaal; een drukke baan, een huishouden met van alles te regelen, kind(eren), een partner en daarnaast ook nog tijd vinden om een toffe moeder te zijn die met de meest originele ideeën aankomt. Hoe regel je dat dan allemaal?

Wij (Dinja & Marlies) ondervonden dit wekelijks. Beiden een drukke baan en een huishouden. Wij wilden graag een kant-en-klare oplossing waarbij creativiteit toegankelijk is voor iedereen zonder dat het teveel moeite kost. 

Daarom bedachten wij 1.5 jaar geleden Little Creations. Want hoe kan het dat je tegenwoordig alles thuis kunt laten bezorgen om je leven zo makkelijk mogelijk te maken (denk aan Hello Fresh, Bloomon etc.), maar dat er geen thuisbezorgd vermaak is voor de kids? De leukste knutselbox van Nederland was geboren. En niet zomaar een knutselpakket. Nee, een box vol met activiteiten waar je als ouder en kind helemaal gelukkig van wordt. Alles afgepast aanwezig met handige menukaarten met de mooiste foto’s, een kwast en zelfs lijm. Als ouder moet je helemaal ontzorgd worden was het idee. Niet meer naar verschillende winkels of bedenken wat je dan precies moet maken. Alles is al voor je bedacht; je hoeft het alleen nog maar op tafel te zetten. Ook over de materiaalkeuze is nagedacht; het moet er natuurlijk wel leuk uitzien als je die knutsel dan ook nog moet neerzetten in de woonkamer. Een instagramwaardig product; de verpakking is voor mama, de inhoud voor je kind. Win-win! 

Na 1.5 jaar kwam logischerwijs de vraag of wij dit soort pakketten ook voor volwassenen wilden aanbieden. Dat leek ons een heel goed idee! Want creatief bezig zijn is gezond en leuk. Daarom hebben we sinds kort ook volwassenen boxen. Mooie hobby projecten om lekker zelf thuis te doen, zonder veel gedoe.

Wil je meer van ons weten? Vraag het ons of volg ons op Instagram @littlecreations.nl! Daar delen wij al onze updates!

Liefs,

Dinja & Marlies

Het verhaal achter Little Creations - Hoe en waarom ontstond de leukste knutselbox van Nederland?