In de media

Knutselbox voor kinderen bestellen via Little Creations

Knutselbox voor kinderen bestellen via Little Creations

PS Cheryl heeft een heel leuk artikel geschreven over onze knutselboxen. Zij probeerde onze Original Box 3+ jaar uit samen met haar zoontje Wisse. Hieronder een stukje uit haar blog. De volledige blog vindt je hier. 

Het is niet altijd makkelijk om kinderen thuis te vermaken. Vooral nu het weer omslaat en naar buiten gaan niet altijd mogelijk is, zit er niets anders op om met kinderen binnen activiteiten te ondernemen . Vroeger ging ik altijd knutselen en dit vind ik nog steeds heel leuk om met mijn eigen kinderen te doen. Maar wat doe je als je zelf niet heel creatief bent, maar de kinderen wel willen knutselen? Juist, dan bestel je een knutselbox voor kinderen!

Little Creations

In deze tijd dat alles thuisbezorgd wordt, hebben vriendinnen Dinja en Marlies een ontzettend leuk concept bedacht; Little Creations. Dé complete knutselbox voor kinderen gewoon bij je thuis bezorgd. Ideaal voor kinderen die van knutselen houden, maar waarvan papa of mama niet heel creatief zijn. De box is gevuld met alle benodigdheden precies op maat. Zo hebben de vriendinnen ook gedacht aan het aspect duurzaamheid door zoveel mogelijk verspilling tegen te gaan.

knutselbox voor kinderen bestellen

Wij kregen een original box in de leeftijd 3+ van Little Creations en ik ben ontzettend enthousiast. Over het concept, maar ook over de inhoud. De knutselspullen zijn van een hoogwaardig materiaal en goed te verwerken. Daarnaast zitten er duidelijke instructiekaarten bij, zodat je precies weet wat je moet doen. Ook Wisse was dol enthousiast. Hij kon niet kiezen met welk knutselpakket hij als eerste wilde beginnen. Het liefste deed hij ze allemaal tegelijk.

Wil je ook een knutselbox bestellen? Dat kan heel eenvoudig én eenmalig. Je zit dus niet vast aan een abonnement. Zo kun je het gerust een keertje proberen of natuurlijk cadeau doen. Knutselen was nog nooit zo leuk en makkelijk!