Voor Bedrijven

Employer Branding

Een term die de afgelopen jaren niet meer is weg te denken binnen vele bedrijven. Het kost niet alleen steeds meer moeite om collega’s aan te trekken, het behouden van collega’s is net zo’n grote uitdaging. Iedereen wil goed werkgeverschap uitstralen om een aantrekkelijke bedrijf te zijn.

Onderscheid je als werkgever

Achter elke medewerker schuilt een achterban. In de vorm van familie, een partner of een gezin met kinderen. Deze achterban is vaak van groot belang voor de medewerker en een grote beinvloeder in de keuzes die hij of zij maakt.

Geef je werknemer iets unieks

Onderscheid je als werkgever door deze achterban een aantal keer per jaar te bedanken voor hun support! Dat kan met ons unieke concept. Wij bezorgen namelijk een aantal keer per jaar een complete box met diverse knutselactiviteiten op onze manier. Want in the end blijft aandacht en tijd voor elkaar het recept voor geluk. En daarmee ook het geluk van uw medewerker.

Hoe werkt dit?

Wij bieden 4 keer per jaar het seizoenspakket en 4 x per jaar het feestdagenpakket aan. Elke box is anders, afhankelijk van het thema of seizoen en wisselt jaarlijks.

Op afgesproken momenten in het jaar leveren wij de boxen bij het bedrijf. Hierdoor kunnen de collega’s de boxen mee naar huis nemen en heerlijk aan de slag met de kinderen of kleinkinderen.

Het is ook mogelijk om een custom made box te laten ontwikkelen.

Kies uw pakket

Seizoenspakket (4 keer per jaar een box - Lente, Zomer, Herfst, Winter)

Feestdagenpakket (4 keer per jaar een box - Koningsdag, Pasen, Sinterklaas, Kerst)

Custom Made - Een box gevuld met activiteiten kenmerkend voor het bedrijf

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op via dinja@littlecreations.nl of 06-55818860.

Bestelformulier

Gegevens contactpersoon

Bezorgadres

Kies pakketten en aantallen