Een knutselbox op maat

Uniek cadeau voor je medewerkers

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor je medewerkers? Denk eens aan een DIY pakket voor thuis. Achter elke medewerker schuilt een achterban. In de vorm van familie, een partner of een gezin met kinderen. Deze achterban is vaak van groot belang voor de medewerker en een grote beïnvloeder in de keuzes die hij of zij maakt. 

Geef je werknemer een origineel cadeau

Onderscheid je als werkgever door deze achterban te bedanken voor hun support met een uniek cadeau! Little Creations maakt originele DIY Pakketten en Knutselboxen voor zowel kinderen als volwassenen. Deze bezorgen wij bij de medewerker thuis of op kantoor. De pakketten kunnen thema gerelateerd zijn (denk aan Sinterklaas, Kerst of Pasen) of het kan een op maat gemaakte box zijn die past bij jouw bedrijf. Denk hierbij aan een miniatuurversie van het kantoor of iets passend bij de branche waarin je werkzaam bent. Alles is mogelijk. Ons design team zorgt ervoor dat er een te gek pakket wordt samengesteld.

Hoe werkt dit?

Neem contact met ons op door middel van onderstaand formulier. We kijken vervolgens samen naar wat de leukste knutselbox is voor jouw bedrijf. Wil je graag een op maat box met het thema van jullie branche of logo? Ook dat is vanaf 100 stuks al mogelijk. Dit is een cadeau voor het personeel wat ze niet snel zullen vergeten.