FAQ

Voor welke leeftijden is Little Creations geschikt?

Little Creations heeft boxen voor verschillende leeftijden. Er zijn een aantal categorieën. 2+ jaar, 3-6 jaar en 6+ jaar.

Mijn kindje is 5 en wordt bijna 6. Bestel ik dan de 3-6 jaar of de 6+ jaar box?

Onze boxen gaan omhoog in moeilijkheidsgraad. Is je kindje 5 en wordt het bijna 6 en kan het al goed knippen en heeft hij/zij al wat meer concentratievermogen? Dan kan je prima een 6+ box bestellen. Wellicht dat je iets meer moet helpen.

Ik mis iets in mijn box, wat nu?

Onze boxen worden allemaal handmatig ingepakt. Het kan voorkomen dat er een onderdeel in 1 van de zakjes mist. Neem dan contact met ons op en wij sturen je het onderdeel netjes na!

Wat heb ik zelf nodig aan knutselmaterialen?

Little Creations zorgt dat alle producten aanwezig zijn om de activiteit te kunnen maken. Om ervoor te zorgen dat de tafel schoon blijft kun je bij ons ook een grote placemat bijbestellen. Daarnaast heb je af en toe een schaar of pen nodig.

Voor hoeveel kinderen is één box geschikt?

Elke box bevat 3 verschillende activiteiten. In principe is de box voor 1 kind. Uiteraard kan je meerdere kinderen 1 box laten maken, maar houd er dan rekening mee dat ze wat sneller klaar zijn.

Kan ik de box ook cadeau doen?

Jazeker, je kunt een box bestellen en betalen en een ander afleveradres invoeren. Bij opmerkingen kan je vervolgens toevoegen dat het om een cadeau gaat en voor wie. Wij pakken de box dan voor je in en doen er een leuk kaartje bij!

Wat zijn de verzendkosten en de levertijden?

De verzendkosten zijn altijd € 4,95. Op maandag tot en met donderdag vóór 11.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Op de overige dagen komt de bestelling op dinsdag aan.

Hoe neem ik contact op met Little Creations?

Wij zijn bereikbaar per telefoon op maandag tot en met woensdag van 9.00 u tot 17.00 u. Op de overige dagen per whats app of mail via info@littlecreations.nl

Krijg ik vanaf nu elke maand een box?

Nee. Wij bieden de boxen los aan, dus je zit nergens aan vast. Mocht je het wel leuk vinden om elke maand een box te ontvangen, kan je bij de Little Creations Club kiezen voor een 6-maanden abonnement. Hierbij ontvang je elke maand een box voor de periode van 6 maanden. Daarna stopt het automatisch.